Prins Daan I en Prinses Lynn zijn het 12e prinsenpaar van de Jong Vlikke Ospel

Algemeen Nederweert Regio Vastelaovendj Reageer 2 min. leestijd

Ospel – Vrijdagavond zijn tijdens het Sportgala van de Jong Vlikke in Hotel en EetK’fee De Vlik Daan Vanlier (zoon van Bart en Christel Vanlier) en Lynn Hermans (dochter van Mark Hermans en Laura van de Moosdijk) uitgeroepen tot twaalfde prinsenpaar van de Jong Vlikke uit Ospel. 

Samen met de adjudanten Ivo Manders en Lisa Broen en de raad van elf zullen zij voorop gaan in de Doospelse wichtervastelaovendj. Mooi om te vernoemen is dat ook dit jaar alle leden van de Jong Vlikke afkomstig zijn uit groep 8 van basisschool de Schrank. 

Prins Daan

Prins Daan woont samen met zijn ouders en zijn zusje Saar op de Laonepaat in Ospel. Zijn hobby’s zijn turnen bij Tensor in Weert, “good aete” en vastelaovendj veere.

Prinses Lynn

Prinses Lynn woont met haar ouders en zus Lotte op de Pastoor Vullerstraat in Ospel. Haar hobby’s zijn alles wat met een fiets te maken heeft, dansen bij de Vlikkepöpkes en Al Dance en vastelaovendj veere. 

Prins Daan maakt de ene backflip, schroef en cody na de andere met turnen en Prinses Lynn springt met dansen en met fietsen. Daarom hebben ze de orde van “Springvaer” ingesteld. Samen zullen ze regeren met het volgende devies: “Gaotj d’r mer aan winne, Deze vastelaovendj gaon vae met uch springe!”

Receptie

De receptie zal plaatsvinden op zaterdagavond 27 januari vanaf 18.00 uur. Hiervoor kan iedereen die interesse heeft zich aanmelden via: [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie