Stacaravan op Slot Cranendonck zwaar beschadigd door brand

Soerendonk – Op zaterdag rond 22.30 uur zijn de brandweer en politie gealarmeerd vanwege een brand op Slot Cranendonck in Soerendonk.

Op het vakantiepark ontstond er brand in een stacaravan. De brandweer kwam ter plaatse met een tankautospuit en waterwagen om de brand te blussen. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident. De eigenaar van de stacaravan wist zichzelf in veiligheid te brengen.

De brand veroorzaakte flinke rookontwikkeling. Hoewel de situatie snel onder controle was, liep de stacaravan aanzienlijke schade op. Om de brand effectief te kunnen blussen, werd een deel van het meubilair en de stacaravan gesloopt.

De exacte oorzaak van de brand is nog onduidelijk. Mogelijk is er iets gaan smeulen als gevolg van kluswerkzaamheden eerder die dag in de stacaravan. Maar ook kortsluiting kon niet worden uitgesloten.

Bekijk een video: https://youtu.be/RhSsPEVwWUQ