Nieuw winkeltje Beej-ein opent haar deuren aan Muntpromenade

Zaterdag vierde Gemma Kiggen de feestelijke opening van haar eigen winkeltje, “Beej-ein”. Gevestigd aan de Muntpromenade 2, biedt het winkeltje niet alleen een assortiment aan tweedehands en nieuwe kleding, kleine meubels en accessoires, maar ook een gezellige ontmoetingsplek.

Wat “Beej-ein” uniek maakt, is de mogelijkheid om niet alleen te winkelen, maar ook te genieten van een drankje en een smakelijk hapje. Op de piepkleine kaart prijken dagelijks wisselende soepen en eenpansgerechtjes, die geserveerd worden aan de grote gemeenschappelijke tafel, treffend genaamd “Beej-ein aan taofel”. Gemma hoopt dat deze tafel een plek van verbinding wordt, waar mensen alleen of in groepen (maximaal 12 personen) samenkomen voor een gezellig gesprek.

Ondanks haar drukke schema – Gemma heeft naast “Beej-ein” nog een andere baan – is de winkel alleen op woensdag en zaterdag geopend. Eventuele uitzonderlijke openingstijden worden duidelijk vermeld op het bord voor het raam, zodat bezoekers altijd op de hoogte zijn.

De officiële opening van “Beej-ein aan Taofel” was afgelopen zaterdag erg gezellig. Mieke en Petra Crins zorgden voor een sfeervol optreden, waardoor de opening uitgroeide tot een echt feestje.

Gemma Kiggen is vastbesloten om van haar winkel niet alleen een plek te maken waar mensen winkelen, maar vooral waar ze samenkomen, genieten en verbinden. “Ik wil dat iedereen zich welkom voelt en zich op zijn of haar gemakje kan voelen bij ‘Beej-ein”, aldus Gemma.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel