Twee edities springkussenfestival Springland

Het overdekte springkussenfestival Springland, al enkele jaren een succes in de kerstvakantie, breidt uit. Naast de gebruikelijke editie in Stramproy wordt de sporthal van Susteren in 2024 het decor van een editie in de carnavalsvakantie. Kaartverkoop voor beide evenementen is nu gestart.

Springland Stramproy

Het is inmiddels een beproefd concept: in de kerstvakantie kan er naar hartenlust worden gesprongen in Sporthal De Grenslibel in Stramproy. In 2024 vindt het kleurrijke festival plaats op woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 januari. Deze dagen transformeert de sporthal in Stramproy tot een springwereld voor jong en oud. Onbeperkt springen voor één prijs op springkussens in alle kleuren en formaten.

Springland Susteren

Voortbordurend op het succes wordt dit jaar ook in de carnavalsvakantie een editie van Springland georganiseerd. Sporthal Reinoudhal in Susteren is dan de locatie waar drie dagen lang tal van uitdagende springkussens worden opgeblazen. Op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 februari openen daar de deuren.

Praktische informatie

Springland is een initiatief van Ambiance Events en Bas Attractieverhuur, beide Weerter ondernemingen gespecialiseerd in organisatie en facilitering van publieksevenementen. Het organiseren van het overdekte springkussenfestival voelt een beetje als een jongensdroom, want stiekem hadden beide organisatoren dit maar al te graag zelf als kind willen beleven.

Alle festivaldagen zijn de deuren geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op het ingerichte terras kunnen begeleiders plaatsnemen en genieten van een drankje, festivallekkernijen en soep. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaatsen naast de sporthal. Vanwege te verwachten drukte wordt bezoekers die dichtbij wonen gevraagd te voet of met de fiets te komen.

De entreeprijs bedraagt € 5,00 per persoon (exclusief service- en transactiekosten), waarbij wordt aanbevolen vooraf te reserveren via de website om teleurstelling bij uitverkoop te voorkomen. Meer informatie over het evenement en de kaartverkoop is te vinden op www.springlandfestival.nl.