Vermeende schoorsteenbrand in wooncomplex

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Dinsdagochtend omstreeks 8:15 uur ontving de brandweer vanaf de Minderbroederslaan een melding van een mogelijke schoorsteenbrand in een wooncomplex.

Zowel de brandweer als de politie spoedden zich naar de Jan van der Croonstraat om het incident te onderzoeken. Op de bovenste verdieping van het appartementencomplex werden echter geen tekenen van rook of vlammen waargenomen.

Daarnaast werd het dak geïnspecteerd met behulp van een ladderwagen, maar ook daar bleek niets aan de hand te zijn. De hulpdiensten konden daarom zonder verdere actie terugkeren naar hun kazerne. Op dit moment is de oorzaak van de brandmelding nog onduidelijk.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie