Vrachtwagen en auto botsen op ‘kruising in onderhoud’ in Nederweert

112 Algemeen Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten kregen donderdag omstreeks 8:30 uur een melding van een verkeersongeval op de kruising van Randweg Zuid (N275)/Lindenstraat/Staterweg.

Op de betreffende kruising, waar op dat moment onderhoudswerkzaamheden gaande waren aan de verkeersregelinstallatie, vond een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. Een ambulance kwam ter plaatse, maar gelukkig hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Zowel de auto als de vrachtwagen liepen schade op en moesten door een bergingsdienst worden afgevoerd. Vanwege de lopende werkzaamheden was het verkeer op deze kruising al druk, maar het ongeval veroorzaakte extra hinder. De auto moest worden afgesleept door een berger.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie