Bruna Weert presenteert: 100 jaar Weert van boven – en jij kan een boek winnen

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties 1 reactie 3 min. leestijd

Winactie – Heb je altijd al willen zien hoe Weert er van boven uitziet of er heeft uitgezien? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou. De Bruna in Weert heeft nu een bijzonder en uniek boek in het assortiment dat je niet mag missen. Het boek met de titel ‘100 jaar Weert van boven’ bevat tientallen adembenemende luchtfoto’s, zowel uit het verleden als van de afgelopen zomerperiode.

Auteur Ronald Otter stapte in het vliegtuig en maakte vluchten over Weert om deze prachtige beelden vast te leggen. Deze foto’s zijn samengebracht in een ruim 160 pagina’s tellend boek, dat ook historische luchtfoto’s van Weert bevat. Hiermee kun je de opmerkelijke transformatie van onze vlaaistad door de jaren heen ontdekken.

In samenwerking met Bruna Weert hebben we het genoegen om drie exemplaren van het boek ‘100 jaar Weert van boven’ te verloten onder de bezoekers van WdG. Wil je kans maken op een van deze unieke boeken? Doe dan mee met de onderstaande prijsvraag!

Nu verkrijgbaar

Natuurlijk willen ze bij Bruna Weert iedereen de kans geven om dit unieke boek in handen te krijgen. Als je niet wilt wachten op geluk, kun je nu al naar de Bruna aan de Markt in Weert gaan. Daar is het boek ‘100 jaar Weert van boven’ verkrijgbaar voor slechts €29,95. Dit is een geweldig cadeau voor de aankomende feestdagen, of gewoon een prachtige toevoeging aan je eigen collectie.

Mis deze kans niet om Weert vanuit een geheel nieuw perspectief te bewonderen. Haal jouw exemplaar vandaag nog op bij de Bruna en geniet van de schitterende luchtfoto’s die onze stad in al haar glorie vastleggen.

De openingstijden van Bruna Weert vind je via: https://www.bruna.nl/winkels/weert/835.

Prijsvraag

Maak kans op één van de drie boeken ‘100 jaar Weert van boven’.

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.


Actievoorwaarden: Maximaal twee inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 16 jaar. De prijsvraag duurt t/m 19 november 2023 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Bruna Weert. De winnaars krijgen per e-mail bericht met nadere informatie. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie