Vrachtwagen verliest betonplaten na botsing op Maaseikerweg

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Vrijdag rond 10:15 uur vond er een verkeersongeval plaats op de Maaseikerweg (N292). Een auto en een vrachtwagen kwamen met elkaar in botsing.

Het incident deed zich voor op de kruising met de Dijkerstraat en Grotehegsteeg. Volgens getuigen wilde de auto afslaan. De vrachtwagenbestuurder probeerde de aanrijding te vermijden door uit te wijken, maar kon een botsing niet meer voorkomen. Als gevolg van de aanrijding verloor de vrachtwagen betonplaten, die op de provinciale weg tussen Weert en Tungelroy belandden.

Gelukkig raakte er niemand gewond bij het ongeval. Wel ontstond er aanzienlijke schade en hinder voor het verkeer. Op dit moment wordt het verkeer door de politie en bergingsdienst omgeleid rond de locatie van het ongeval, in afwachting van de wegbeheerder van de provincie Limburg en vrachtwagenberger.

Naar verwachting zal de weg later op de dag worden afgesloten voor opruimwerkzaamheden.

Bekijk een video: https://youtu.be/es9UqVRsC6Y

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie