Weerter Ring geeft visitekaartje af in Breda

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Weerter Ring

Afgelopen zaterdag was het moment aangebroken: de eerste twee wedstrijdboksers van de Weerter Ring stonden in de ring voor hun officiële debuut bij de Nederlandse Boksbond. Gibraell Aipassa, deelnemend in de gewichtsklasse tot 63,5 kg, en Keanu van de Boel, actief in de gewichtsklasse tot 73 kg, leverden beide een indrukwekkende prestatie.

De Weerter boksers trakteerden de vele meegereisde supporters uit Weert op twee boeiende en spannende bokswedstrijden, waarbij beide heren terecht als winnaar werden uitgeroepen. Aito Koster van boksvereniging de Weerter Ring, was buitengewoon trots op zijn boksers. Hij liet weten dat de Weerter Ring met meerdere wedstrijdboksers zal deelnemen aan officiële wedstrijden. Het groeiende ledenaantal van de vereniging toont aan dat de bokssport in Weert de afgelopen jaren weer in opkomst is.

Indien je nieuwsgierig bent naar de activiteiten van de Weerter Ring, zowel op sportief als op zorg- en maatschappelijk vlak, nodigen ze je van harte uit om in januari 2024 een kijkje te komen nemen tijdens de open boksdag van de Weerter Ring. Verdere informatie over dit evenement zal tijdig worden gedeeld via sociale media.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie