Kerstmarkt in Zorgcentrum Ververshof

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (Sonyachny)

Op zondag 10 december vindt er in Zorgcentrum Ververshof in Weert een kerstmarkt plaats.

Van 14.00 tot 17.00 uur zal er een variatie aan kramen staan, met allerlei lekkers en snuisterijen. Geniet van chocomel, glühwein en poffertjes terwijl je een gokje waagt aan het rad van fortuin. Hiermee zullen mooie prijzen verloot worden, die zijn geschonken door verschillende Weerter ondernemers.

Alle inkomsten zullen ten goede komen van de bewoners van Ververshof, in de vorm van te organiseren activiteiten. Iedereen is van harte welkom om te komen proeven van de kerstsfeer die er deze middag hangt in het zorgcentrum.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie