Wil jij toneelspelen? Doe mee met gratis workshops van De Krottepoffers

Algemeen Nederweert Regio Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via: Depositphotos

Nederweert – Wil je graag toneelspelen? Schrijf je in voor de gratis workshops van De Krottepoffers! Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud en heb je wel eens gehoord dat je iets met je acteertalent zou moeten doen? Of ben je gewoon nieuwsgierig of toneelspelen iets voor jou is? Toneelvereniging De Krottepoffers biedt jou de kans om hiermee aan de slag te gaan.

Miranda Vaes en Inge Mackus organiseren vier inspirerende toneelavonden. Elke avond staat een thema over acteren centraal, waarbij plezier altijd voorop staat. Met oefeningen en opdrachten maak je kennis met toneelspelen, en er is voldoende ruimte voor eigen invulling en improvisatie.

De toneelavonden vinden plaats op:

  • Woensdag 10 januari
  • Woensdag 24 januari
  • Woensdag 21 februari
  • Woensdag 6 maart

Meld je aan door een e-mail te sturen met je naam en leeftijd naar [email protected]. Doe dit vóór 1 december, want ze hebben slechts plek voor 10 personen. Wees er snel bij! De toneelavonden vinden plaats in basisschool De Bongerd in Nederweert. Na je aanmelding ontvang je meer informatie over de exacte tijdstippen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie