Winkelend publiek wordt getrakteerd op een voorproefje van Antje de Musical

Algemeen Evenementen Uitgelicht Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd

Het winkelende publiek in de Muntpassage werd zaterdag getrakteerd op een voorproefje van Antje de Musical. De optredens van enkele musicalacteurs dienden als opwarmertje voor de start van de kaartverkoop van de musical, die vanochtend van start is gegaan.

Na het succes van eerdere producties zoals Rogstaekers de Legende in 2014 en Graaf van Horne de Musical in 2018, zijn de voorbereidingen nu in volle gang voor een nieuwe, bijzondere musical. Stichting Wieërt Amezieërtj zal op 17, 18 en 19 mei 2024 Antje de Musical opvoeren als een groots spektakelstuk. Het karakteristieke stationsgebouw in Weert vormt het decor waarin het verhaal wordt verteld van Antje, een hardwerkende en vrolijke vrouw die Weert op de kaart heeft gezet als de stad van de vlaaien.

Om de start van de kaartverkoop extra feestelijk te maken, werden er zaterdag verrassingsoptredens verzorgd. Enkele van de hoofdrolspelers van de musical gaven een voorproefje en voerden enkele nummers op nabij Albert Heijn in de Muntpassage.

Kaarten

De kaartverkoop voor Antje de Musical ging vandaag om 11:00 uur van start via www.antjedemusical.nl en fysieke verkoopadressen. Bij de Albert Heijn-vestigingen in Weert, Nederweert en Heythuysen zijn kaarten verkrijgbaar bij de servicebalie. Staanplaatsen kosten 15 euro, zitplaatsen 20 euro. Wie vóór 1 januari 2024 het entreekaartje koopt profiteert van een mooie aanbieding en ontvangt gratis het programmaboekje ter waarde van 5 euro.

Bekijk een video: https://youtu.be/jWOwx5zWCJo

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie