Punt Welzijn: jouw informatiepunt voor vrijwilligerswerk

Foto via Pexels

Op maandag 20 november organiseert Bibliocenter in samenwerking met Punt Welzijn een Walk & Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden.

Ben je op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden tijdens je zoektocht naar werk? Overweeg dan vrijwilligerswerk. Het biedt niet alleen de gelegenheid om anderen te helpen, maar ook om je eigen vaardigheden te ontwikkelen en je talenten te versterken. Of je nu in je eigen buurt wilt bijdragen, betrokken wilt zijn bij een vereniging, stichting, of non-profitorganisatie, Punt Welzijn staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de juiste vrijwilligersmogelijkheden.

Vrijwilligerswerk is niet alleen een kans om je cv aan te vullen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten, kennis en vaardigheden te delen, en vooral om iets zinvol en leuks te doen voor zowel jezelf als anderen.

Op maandag 20 november, van 9.30 tot 11.30 uur, bieden Simone de Back & Carine Karssen van Punt Welzijn informatie over diverse vrijwilligerskansen in het Weerterland. Hierdoor kun je vrijwilligerswerk vinden dat bij jou past. De Walk & Talk bijeenkomst vindt plaats bij Bibliocenter Weert en is gratis toegankelijk voor iedereen. Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/werkzoekenden.

Als je specifieke vragen hebt over vrijwilligerswerk, kun je deze vooraf stellen aan Simone & Carine via [email protected] met vermelding van “Walk & Talk.”

Wat is een Walk & Talk?

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. De Walk & Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter Weert biedt nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht. Tijdens deze bijeenkomst krijg je praktische tips van een gastspreker en kun je leren van de ervaringen van andere deelnemers. Je kunt ook anderen helpen met jouw kennis. Ontmoet, netwerk, en deel kennis en ervaringen – allemaal onder het genot van een heerlijke kop koffie. Leer je medewerkzoekenden kennen, jouw tijdelijke collega’s, en help elkaar vooruit.

Over Punt Welzijn

Punt Welzijn is een organisatie die zich inzet voor welzijn en vrijwilligerswerk in de regio Weerterland. Ze ondersteunen mensen bij het vinden van zinvolle vrijwilligersmogelijkheden en zetten ons in voor het welzijn van de gemeenschap.