Absolutely Floyd laat Pink Floyd-tijdperk herbeleven in De Bosuil

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zaterdag 17 februari 2024 betreedt Absolutely Floyd het podium van Muziekcentrum de Bosuil. Laat je gedurende de avond onderdompelen in de betoverende wereld van deze legendarische rockband. Een aangename verrassing wacht op je, met bevlogen muzikanten, een indrukwekkend geluid, schitterende belichting en boeiende, soms aangrijpende videobeelden.

Maak kennis met dé tributeband die al jarenlang het Nederlandse en Belgische publiek weet te fascineren met de iconische muziek van Pink Floyd. Verwacht een onvergetelijk optreden doordrenkt met passie en overladen met lovende kritieken. Het recente oordeel van het publiek, een indrukwekkende 8,9, spreekt boekdelen. (Bron: Enquête onder bezoekers Schouwburg Hengelo, maart 2023)

Tijdens de avondvullende voorstelling ‘Symphonic Times’ krijg je de kans om het rijke oeuvre van het Pink Floyd-tijdperk te ervaren en beleven. Verwacht meer dan alleen de bekende Floyd-nummers; de interactie met het publiek staat centraal, en de show straalt van puur plezier.

Kaarten á €25 (dagkassa €28) zijn verkrijgbaar via www.debosuil.nl. Meer over Absolutely Floyd, a tribute to legends: www.absolutelyfloyd.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie