Koopzondag met straattheater, de Kerstman en Winbox in beeld

Plaats een reactie

Gisteren tijdens de koopzondag bruisde de binnenstad van Weert van activiteiten, mogelijk gemaakt door BIZ Ondernemers. De zon scheen, de Kerstman was in een vrolijke bui en de sfeer was uitstekend.

Bij de SooS verkocht scouting St. Rumoldus heerlijke wafels, terwijl bij Toys & Seasons de feestelijke uitreiking van de Winbox van Weert Beleeft plaatsvond. Maar liefst 1750 euro aan cadeaubonnen werd uitgedeeld. De hoofdprijs was voor de heer Gerits uit Weert. Daarnaast zorgden diverse straatartiesten van o.a. Christengemeente Nieuw Leven in de binnenstad voor vermaak van het publiek.

In deze laatste maand van het jaar staan er nog extra koopzondagen op de agenda, namelijk op 24 en 31 december. Winkeliers verwelkomen bezoekers dan van 13.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze koopzondagen is gratis parkeren mogelijk in de gehele stad, met uitzondering van parkeerlocaties met een slagboom. Ontdek het volledige programma van Winters Weert op www.deplusvanweert.nl.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie