Auto beschadigd na verkeersruzie op A2 bij Weert

112 Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd

De hulpdiensten ontvingen maandag omstreeks 00.15 uur een melding van een verkeersongeval in Weert.

Op de Marconilaan trof de politie een beschadigde auto aan, die de bestuurder daar had geparkeerd nadat hij de snelweg A2 bij Weert had verlaten. Kort daarvoor was hij betrokken geweest bij een verkeersruzie, waarbij de andere partij hem had afgesneden op de snelweg. Een botsing tegen de vangrail was het gevolg. De andere betrokken auto heeft de plaats van het incident verlaten en is doorgereden.

Een ambulance arriveerde om de bestuurder te onderzoeken. De man werd kort onderzocht, maar had verder geen verwondingen. De politie heeft een rapport opgesteld over het ongeval. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de beschadigde auto af te slepen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie