Schutterij St. Antonius Nederweert trekt zich terug als organisator OLS 2024

3 reacties

Nederweert – Schutterij St. Antonius Nederweert heeft besloten zich terug te trekken als de organisator van het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) 2024, waarmee voor het eerst in de lange geschiedenis van het OLS een dergelijke situatie ontstaat, aldus De Limburger.

Eerder was al bekend dat drie bestuursleden van het stichtingsbestuur, verantwoordelijk voor de organisatie van het schuttersfestijn, hun functies hadden neergelegd. Voorzitter Peter Willekens, penningmeester Roel Hermans en secretaris René Knapen traden medio november af, hoofdzakelijk vanwege verschillen van inzicht over de organisatie van een evenement van dergelijke omvang. Vervolgens trok ook energiecoöperatie Zuidenwind zich terug als sponsor van het evenement.

Op zondagavond werd aangekondigd dat de schutterij zich terugtrekt als organisator van het OLS in 2024. In reactie hierop stelt de OLS-federatie onmiddellijk een team samen om de situatie te analyseren en verschillende scenario’s uit te werken voor de editie van 2024..

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties