Auto botst tegen woning Graswinkellaan en gaat er vandoor

2 reacties

Dinsdag omstreeks 18.50 uur werden de brandweer en politie gealarmeerd vanwege een ongeval op de Graswinkellaan in Weert.

Een auto was uit de bocht gevlogen en kwam recht op de gevel van een woning terecht. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident, maar de bewoners en buren schrokken hevig van de klap.

De bestuurder besloot zijn beschadigde auto in de achteruit te zetten en maakte zich uit de voeten, waardoor de bewoners met een gehavende woning en voortuin achterbleven.

Zowel de gevel als een boompje in de voortuin liepen schade op. De brandweer arriveerde ter plaatse en onderzocht de woning op mogelijk instortingsgevaar. Gelukkig hoefde de woning niet te worden ontruimd.

De politie is een onderzoek gestart. Als je getuige was van het incident of meer informatie hebt, word je vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.

Eerder ongeval

Opvallend is dat in 2020 in dezelfde bocht ook al een ongeval plaatsvond, waarbij een personenauto uit de bocht vloog en tegen een geparkeerde auto botste. Ook toen sloeg de bestuurder op de vlucht, maar kon deze worden aangehouden. Er werd vanavond dan ook geopperd om een vangrail te plaatsen in de berm van de bocht om dergelijke incidenten te voorkomen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties