Buurtschap Lewieze in Stramproy krijgt steeds meer vorm

Algemeen Dorpen Economie Stramproy Reageer 1 min. leestijd

In Stramproy wordt momenteel hard gewerkt aan een van de grotere woningbouwprojecten van het dorp: Plan Lewieze. Gelegen tussen de Crixstraat en de Boschstraat, vormt dit plangebied over een aantal maanden de toekomstige thuisbasis van vele nieuwe bewoners.

De bouw van het buurtschap bevindt zich momenteel in de volle ontwikkeling, waarbij nutsvoorzieningen worden aangelegd en de contouren van de eerste woningen duidelijk zichtbaar zijn. Een mijlpaal is bereikt met de voltooide kap van de eerste nieuwbouwwoning. Recentelijk werd nog een kippenstal gesloopt om alle kavels beschikbaar te maken voor de voortgang van het woningbouwproject.

Plan Lewieze omvat de ontwikkeling van ongeveer 40 woningen, waaronder 9 levensloopbestendige patiowoningen die speciaal zijn ontworpen om aan te sluiten op de behoeften van verschillende levensfasen. Daarnaast zijn er 28 kavels beschikbaar voor vrije verkoop en de bouw van individuele woningen. Hoewel het merendeel van de kavels al is toegewezen, zijn er nog enkele beschikbaar voor particulieren die willen investeren in dit rustige woongebied.

Meer informatie: www.lewieze.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie