Auto in lichterlaaie op N266 in Someren

112 Algemeen Regio Someren Reageer 1 min. leestijd

Someren – Op zaterdag rond 19.00 uur werd de brandweer gealarmeerd vanwege een autobrand op de Kanaaldijk in Someren.

Op de kruising bij Sluis 13, op de grens van Nederweert en Someren, vatte een auto vlam. Direct na het uitbreken van de brand verlieten de inzittenden het voertuig en brachten zichzelf in veiligheid. Ze lieten de auto achter op de kruising en moesten met lede ogen toezien hoe het voertuig door de brand werd vernietigd.

De brandweer arriveerde snel ter plaatse en bluste de autobrand. Hoewel de situatie snel onder controle was, kon de auto niet meer worden gered. De weg werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Een bergingsdienst werd ingeschakeld om de restanten van het voertuig te bergen.

Bekijk een video: https://youtu.be/zGcRfR_K9Q0

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie