Autobrand in de Oogststraat

112 Algemeen Brandweer Weert Weert 2 reacties 1 min. leestijd

De brandweer en politie kregen zondag omstreeks 21.10 uur een melding van een autobrand in de Oogststraat, gelegen in de wijk Leuken.

Ter plaatse troffen ze een geparkeerde auto aan die in lichterlaaie stond. Ondanks de snelle aankomst van de brandweer was er weinig meer te redden van het voertuig. Wel slaagden ze erin een tas met persoonlijke spullen veilig te stellen. Gelukkig raakte niemand gewond.

De oorzaak van de brand is nog onbekend, waarbij er geen aanwijzingen zijn voor brandstichting of vuurwerk. Mogelijk is een technisch falen de oorzaak. Een bergingsbedrijf is opgeroepen om de auto af te slepen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
2 reacties