Automobilist verliest de controle en botst met fietsster en verkeersbord

112 Algemeen Dorpen Stramproy Reageer 1 min. leestijd

Op vrijdag iets voor 8.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Frans Strouxstraat (N292) in Stramproy. Ter hoogte van de Houtbroek had een botsing plaatsgevonden waarbij een fietsster gewond raakte.

De automobilist, komende uit de richting van België, verloor om onbekende redenen de controle over het stuur. De auto raakte van de weg en kwam in aanrijding met een fietsster die over het fietspad reed en een verkeersbord.

Voorbijgangers stopten om eerste hulp te verlenen. Een buurtbewoner bracht een stoel en deken naar buiten om de gewonde fietsster op te vangen. De fietsster werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De twee inzittenden van de auto bleven ongedeerd, maar waren hevig geschrokken. De politie ontfermde zich over hen. Een agent van het Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen (TTOV) kwam ter plaatse voor aanvullend onderzoek.

Vanwege het ongeval moest een rijbaan worden afgesloten. Een wegbeheerder van de provincie Limburg arriveerde om het verkeer in goede banen te leiden. Een bergingsdienst sleepte de auto weg.

Bekijk een video: https://youtu.be/tizOJV_e120

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie