Bladkorf in brand gestoken op Middelstestraat

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Maandagavond omstreeks 21.45 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een buitenbrand op de Middelstestraat in Weert.

Een paar wandelaars meldden dat er een bladkorf in brand stond. De wandelaars vermoedden dat de bladkorf in brand was gestoken, aangezien zij een auto weg hadden zien rijden vanaf de betreffende locatie.

De brandweer kwam met een tankautospuit ter plaatse en haalde de bladeren in de bladkorf met een riek uit elkaar om vervolgens het vuur te blussen. De sterke benzinegeur die door de brandweerlieden werd waargenomen bevestigde het vermoeden van de wandelaars dat het vuur was aangestoken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie