Con Amore te gast tijdens kerstvoorstelling ‘Sneeuwbeesten’ in Munttheater

Plaats een reactie
Foto door EvaCaptures

Cabaretduo Maartje en Kine houden evenveel van Schubert als van Frans Bauer. Het duo blinkt uit in de combinatie van klassieke én hypermoderne muziek. Hun voorstellingen zijn humoristisch én ontroerend. Vrijdag 29 december is de voorstelling ‘Sneeuwbeesten’ te zien in het Munttheater met een speciaal gastoptreden van het Weerter gemengd koor Con Amore. 

Hypermuzikale cabaretduo 

‘Sneeuwbeesten’ is een wervelend midwinterfeest. Het hypermuzikale cabaretduo Maartje & Kine neemt het publiek mee op een hallucinerende vlucht langs alle continenten. Overal en nergens strijken ze neer om je te laten horen en zien hoe men daar het feest van het Licht viert. Dit belooft een rijke avond te worden vol poëzie, kolder, kerstklassiekers én magische sages. 

Unieke combinatie

Het muzikale duo laat niet alleen van zich horen. Zij worden vergezeld door gemengd koor Con Amore uit Weert. De zangvereniging zingt al 55 jaar de sterren van de hemel en staat onder leiding van Sylvia Berghs. Kortom: een uniek combinatie op de planken van het Munttheater die je niet mag missen. 

Info en tickets

Voor meer informatie over de voorstelling en het kopen van kaarten, ga naar: www.munttheater.nl/agenda/maartje-en-kine.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie