De Efteling-musical in première in het Munttheater

Plaats een reactie
Foto via de Efteling

Op zondag 10 december beleeft De Efteling-musical: een Gi-ga-gantisch avontuur de Nederlandse première in het Munttheater in Weert. Het theater wordt voor één middag omgetoverd tot de wondere wereld van de Efteling met twee voorstellingen van deze familie-musical, met om 13.30 uur de voorpremière en om 16.00 uur de première: een feestelijk moment.

Première in het Munttheater

Het Munttheater is trots dat deze familie-musical in Weert in première gaat. Sandra in ’t Groen, sinds 1 november directeur van het Munttheater, werkte voorheen bij Efteling Theaterproducties en heeft bijgedragen aan de totstandkoming van deze productie.

‘’Het is bijzonder om te zien dat deze productie, waar ik met veel plezier aan heb bijgedragen, nu in première gaat in ons theater. Een fijne start van een landelijke tournee, en wij zullen er in het Munttheater een feestelijke middag van maken voor al onze gasten, klein en groot!’’, aldus Sandra.

De Efteling-musical: een Gi-ga-gantisch avontuur

Vanuit het Sprookjesbos in de Efteling komen Klein Duimpje, Heks, Wolf, Roodkapje, Assepoester, Draak en vele andere Sprookjesbosbewoners naar het Munttheater. Groot, groter, het allergrootst!

Klein Duimpje is er helemaal klaar mee. Hij wil niet meer klein zijn, maar groot! ‘Maar hoe wordt iemand groot?’, vraag Klein Duimpje zich af. Daar heeft Heks wel een sluw plannetje voor… ‘Kracht van groot, kracht van klein, laat het één andere het zijn!’. Hop! Ze tovert Klein Duimpje tien keer zo groot! Maar is groter zijn eigenlijk wel leuker?

Zing en dans mee tijdens deze vrolijke, interactieve familie-musical en ontdek samen hoe het is om groot of klein te zijn!

Meer informatie en kaartverkoop

De Efteling-musical: een Gi-ga-gantisch avontuur is twee keer te zien op zondag 10 december. Er is een voorstelling om 13.30 uur en de première om 16.00 uur. Voor beide voorstellingen zijn nog enkele kaarten te koop. Kinderen mogen verkleed komen als hun favoriete sprookjesfiguur!

Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie