Kerstavond voor iedereen

Plaats een reactie

Met kerst hoort er niemand alleen thuis te zitten. Daarom wordt in Weert inmiddels voor de 20e keer ‘Kerstavond voor iedereen’ georganiseerd. Samenzijn, ontmoeting en gezelligheid staan centraal. 

Iedereen die op kerstavond, zondag 24 december, mensen om zich heen wil hebben, is van harte welkom op ‘Kerstavond voor iedereen’. Vrijwilligers zorgen op deze avond voor een vegetarisch kerstdiner en een drankje. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Dat wordt mogelijk gemaakt door een aantal bedrijven en organisaties in en rond Weert.

Aanmelden 

De ‘Kerstavond voor iedereen’ vindt plaats in de foyer van het Munttheater, aan het Collegeplein 3 in Weert. De avond begint om 17.00 uur en duurt tot 21.00 uur. 

Aanmelden voor deze avond is nodig omdat er een maximum aantal plaatsen beschikbaar is. Aanmelden kan door te bellen naar 06-45019450 (dagelijks tussen 20.00 en 21.00 uur). 

Meer informatie is te vinden op www.Facebook.com/KerstavondVoorIedereen of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Navolging

Inmiddels is dit Weerter initiatief overgenomen door enkele mensen in Maastricht onder aanvoering van de vroegere theaterdirecteur van het Munttheater, Brigitte van Eck. Zij is nu directeur van het Theater aan het Vrijthof. Ook daar wordt dit jaar een ‘Kerstavond voor iedereen’ georganiseerd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie