Echte Weerter cadeaus voor de feestdagen

Plaats een reactie

Update – Voor Weert, van Weert. Echte Weertenaren maak je tijdens de feestdagen ongetwijfeld blij met een echt Weerter cadeau. Hieronder een greep uit het aanbod van dit jaar:

100 jaar Weert van boven

Wie interesse heeft in de geschiedenis van de enige echte vlaaienstad is vast helemaal ondersteboven van het boek ‘100 jaar Weert van boven’. Dit unieke boek werd onlangs uitgebracht en bevat talloze adembenemend mooie foto’s die de transformatie van Weert vanuit een compleet nieuw perspectief tonen. ‘100 jaar Weert van boven’ is verkrijgbaar bij Bruna in Weert.

Veldeke Schuuërkalender

Eveneens verkrijgbaar bij onder andere Bruna: de Veldeke Schuuërkalender 2024. Zoals ieder jaar bevat deze scheurkalender voor iedere dag van het jaar een spreekwoord in het Weerter dialect, vergezeld van een ‘woord van de dag’. Naast een schrikkeldag extra bevat de scheurkalender van 2024 ook nog eens gedichten van getalenteerde Weerter schrijvers bij de maandwisselingen.

Een unieke manier dus om een stukje Wieërter cultuur in huis te halen. Dat kun je doen bij de Bruna in Weert en Nederweert, bij Cigo van Bun in de Muntpassage, bij het Warenhuis in de Beekstraat en bij Primera aan het Oranjeplein in Weert.

Cadeaubon stadswandeling

Ben je op zoek naar een origineel, leuk en leerzaam presentje? ‘Geef eens een stadswandeling cadeau!’ Dat is het motto waarmee de Weerter stadsgidsen sinds kort cadeaubonnen ter waarde van € 50, aanbieden om te besteden aan een wandeling naar keuze, indien gewenst inclusief de Van Horne-film. 

Meer informatie of bestellen kan via www.stadsgidsenweert.nl, [email protected] of het telefoonnummer 06-24403951. Via dezelfde wijze kun je ook het boekje ‘Papen en Geuzen’ van Weertenaar Jan Lemmen bestellen. Dit boekje over de godsdienststrijd in de regio Weert kost € 5,-.

Bierbonbonspakket

Bier én bonbons met bier – je vindt ze allemaal in het Bierbonbonspakket van De Brouwschuur. Drie heerlijke speciaalbiertjes, elk met drie bijpassende bonbons waarin het Brouwschuurbier is verwerkt. “Een sensationele smaakbeleving om de feestdagen mee te vieren!”

Het Bierbonbonspakket is voor € 19,50 te bestellen via www.debrouwschuur.nl en uitsluitend af te halen.

Voor dieren en hun vrienden

Een cadeau voor dieren, waarmee je tevens de dierenambulance steunt – wat wil een dierenvriend nog meer? Dierenambulance Midden-Limburg biedt diverse leuke cadeau’s aan, waarmee je tegelijkertijd hun goede doel steunt.

De egelhuisjes met bijpassende drink- en voerschalen, nestkasten, gevulde notenhangers of mezenbolhouders en het vogel of eekhoornvoer zijn op afspraak op te halen aan de Graafschap Hornelaan of worden tegen vergoeding van de verzendkosten opgestuurd. Meer informatie en leuke cadeaus zijn te vinden op de Facebook-pagina van Dierenambulance Midden-Limburg.

Meer Weerter cadeaus

Heb of ken jij nog een écht Weerter cadeau voor de feestdagen? Tip de redactie door een mailtje te sturen naar [email protected]. Interessante aanvullingen worden aan dit bericht toegevoegd middels een update. Net zoals deze welkome tip:

  • Goede voornemens voor 2024? Met de HEMA IJzeren Man Volksloop jaarkaart geef je hardlopers een extra steuntje in de rug. Voor € 30,- in plaats van € 36,- kunnen zij 12 keer meedoen aan de maandelijkse HEMA IJzeren Man Volksloop. Je kunt de jaarkaart aanvragen via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie