Heerlijk lachen tijdens de bonte avonden in Nederweert

Plaats een reactie

Nederweert – Na een fantastische reeks bonte avonden vorig jaar belooft ook deze voorstelling weer een spektakel te worden, met meer sketches dan ooit.

Er zijn vijf avondvoorstellingen op vrijdag 19, zaterdag 20, donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2024, en een middagvoorstelling op zondag 21 januari 2024. De avondvoorstelling begint om 19.44 uur en de zondagmiddagvoorstelling om 13.11 uur, beide in de Pinnenhof.

Gevarieerd programma

Dit jaar staat er opnieuw een zeer gevarieerd programma op het programma, boordevol humor en flauwekul. Een avond ouderwets lachen, wie wil dat nu niet?

Vastgepintj

De heren van Vastgepintj brengen het stuk “Donner Kebab”. Paul heeft een carrièreswitch gemaakt en opent een eigen kebabtent in Nederweert. Zoals gebruikelijk zorgt de groep weer voor de nodige hilarische momenten.

De derde helft

Vorig jaar maakten deze jongvolwassenen hun debuut en dat smaakte naar meer. De derde helft brengt dit jaar het komische stuk “De bouw es Wouw”. Dat het op de bouw anders loopt dan je zou verwachten, mag duidelijk zijn.

De Kernalies

De dames van De Kernalies hebben een tegenvaller waardoor ze genoodzaakt zijn samen een ochtendje thee te drinken. Zodra De Kernalies bij elkaar zitten, komt natuurlijk van alles ter sprake wat voor velen herkenbaar zal zijn en waar de nodige humor over de tafel gaat.

Jinek

Een heuse talkshow mag niet ontbreken tijdens de bonte avond, en Jinek zal een interessante gast ontvangen. Maikel en Peggy zullen zorgen voor hilarische momenten aan tafel bij Jinek.

De Hiltons

Ton en Hilde weten als De Hiltons het publiek al jaren te amuseren met de nodige flauwekul. Achmet is inmiddels goed geïntegreerd in Nederweert en is een opleiding gestart in de verzorging. Het is geen toeval dat buurvrouw Toos zijn eerste patiënt is, maar dat weet Achmet nog niet.

Onger veurbehaod

De groep Onger veurbehaod brengt de sketch “Tjeu en Lei nao de hoeësarts”. Bij Tjeu en Lei begint de leeftijd mee te spelen en de heren brengen een bezoek aan de plaatselijke huisarts in Nederweert, wat natuurlijk weer doldwaze taferelen oplevert.

De ‘juniore’ van V.V. De Pinmaekers zullen ook weer een act opvoeren. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

Buuttereedner

Natuurlijk mag de buuttereedner niet ontbreken, en zal de van oorsprong Nederweertse Conny Bruijnaers de zaal doen bulderen van het lachen met haar buut “De Wientrien”. Onlangs won Conny met haar creatie “De Wientrien” de Buutte Cup 2023 van L1.

Magic Bert

Net als voorheen zal Magic Bert weer een act vol knallers opvoeren.

Tis weej ut is

De dochter van het echtpaar Bep en Sjeng van de groep “Tis weej ut is” treedt tot grote vreugde van moeder Bep in het huwelijk. Vader Sjeng is niet zo gecharmeerd van het aanstaande huwelijk en zal dat ook laten blijken. De groep staat weer garant voor de nodige “stomme zeiver” met het stuk “Blindj trouwe”.

Lars Raemakers

Na een aantal jaren van afwezigheid zal Lars Raemakers weer aanwezig zijn met stomme zeiver.

Show en dans

Nieuw dit jaar is een optreden van de showdansgroep van Dansrijck. Zij zullen een prachtige “showdansact” uitvoeren. Natuurlijk mogen de dansmarietjes, De Ni-jwieërter Pinkus, niet ontbreken.

Muziek

Verder zal de nieuwe schlager worden gebracht door Djuu toch. Naast de schlager zal er tijdens de voorstelling nog volop muziek zijn. De muzikale begeleiding is weer in handen van Hofkepel Klein Mer Neugter.

Uiteraard kunnen de bezoekers ook kennismaken met de nieuwe prinsen van V.V. Pinmaekers.

Kaarten

Entreekaarten kosten €15,00 en zijn zaterdag 6 januari 2024 te koop tussen 17.00 en 18.00 uur in de Pinnenhof in Nederweert (betaling met QR-code is mogelijk). Vanaf maandag 8 januari gaat de verkoop verder bij Bruna aan de Lambertushof (alleen contante betaling is mogelijk). Wees er snel bij, want op is op.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie