Inbrekers maken geld buit bij woninginbraak in wijk Fatima

112 Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Op donderdag rond 17.30 uur werd de politie gealarmeerd vanwege een inbraak in een woning aan de Spoorstraat in de wijk Fatima. De inbrekers werden op heterdaad betrapt, waarna ze op de vlucht sloegen.

Ter plaatse kwam de politie met meerdere eenheden en startte een zoekactie. Ondanks deze inzet slaagden de drie verdachten erin te ontkomen. Een woordvoerder van de politie meldt dat de inbrekers een onbekend geldbedrag hebben buitgemaakt.

Onderzoek

Direct na het incident startten agenten een (buurt)onderzoek. Eventuele getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Wees alert

Inbrekers maken vaak gebruik van de donkere wintermaanden om toe te slaan. Wees daarom extra waakzaam wanneer het buiten donker is en laat bijvoorbeeld altijd een lamp in huis aan als je afwezig bent.

Voor meer tips om woninginbraak te voorkomen, kun je terecht op: https://www.politie.nl/informatie/tips-om-woninginbraak-te-voorkomen.html.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie