John Fogerty, Zucchero, Toto en nog veel meer naar Bospop 2024

Plaats een reactie

De eerste namen van Bospop 2024 zijn vandaag officieel bekendgemaakt. John Fogerty, Zucchero, Toto, Alice Cooper, Heart, James Blunt en vele anderen staan aankomende zomer op het podium in Weert. De 42ste editie van het festival vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. De kaartverkoop start zaterdag 16 december om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl.

John Fogerty

Als de krachtige stem achter Creedence Clearwater Revival, bracht John Fogerty klassiekers als ‘Bad Moon Rising’ en ‘Fortunate Son’ tot leven. Na CCR ging Fogerty verder als soloartiest, en deed dat zeker niet onverdienstelijk: met zijn karakteristieke raspende stemgeluid en zijn unieke gitaarspel bombardeerde hij zichzelf tot een icoon voor de eeuwigheid. Fogerty’s vakmanschap en onmiskenbare sound zijn een symbool van rock’n’roll-geschiedenis geworden.

Zucchero

Back by popular demand: Zucchero. Na de onverhoopte afgelasting vorig jaar kan de Italiaanse gitaargod niet wachten om zijn optreden in te halen. Deze levende legende bracht in zijn inmiddels ruim 50-jarige carrière talloze hits voort, waaronder ‘Senza Una Donna’, ‘Baila Morena’ en ‘Il Volo’, en werkte samen met grote artiesten als Andrea Bocelli, Sinéad O’Connor, Paul Young en Sting. Engels of Italiaans, ballade of uptempo: Zucchero is van vele markten thuis en steelt hiermee de harten van rock- en bluesliefhebbers van over de hele wereld. 

Toto

In het afgelopen decennium had de legendarische band Toto een ware renaissance in populariteit. Alleen al het niet weg te denken nummer ‘Africa’ heeft meer dan een miljard streams op Spotify. Toto staat gelijk aan popcultuur en is een van de weinige bands uit de jaren ’70 die zich heeft weten meebewegen in de trends en veranderende stijlen. 

Tot nu toe bevestigd

  • Vrijdag: John Fogerty, Alice Cooper, Heart, John Fogerty, Robert Jon & The Wreck, Helmut Lotti Goes Metal, Mike Farris & Band, Mr. Moto, Julian Sas Band, Made In Purple
  • Zaterdag: Zucchero, James Blunt, Gogol Bordello, Metejoor, Nevenproject, Coldplace, The Legend of Springsteen, The Waiting, SRV Undercover, Sjako, Harry en de Gebroeëke Zwiêgelkes
  • Zondag: Toto, Christone ‘Kingfish’ Ingram, The Waterboys, Southside Johnny & the Asbury Jukes, DeWolff, King King, Tim Christensen, Leif de Leeuw Band, The Damn Truth, The Scratch, The Dreadnoughts, Tim Akkerman & the Ivy League, Vido, The Cinelli Brothers

Op Bospop treden tientallen internationale artiesten op, verdeeld over meerdere podia: het hoofd- en een tentpodium. Daarnaast is er ook een derde podium met een apart programma. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden.

Informatie

  • Data: vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024
  • Locatie: Evenemententerrein A2 Weert Noord
  • Dagkaarten: € 102,50 (incl. servicekosten)
  • Weekendkaarten (vrij, za, zo): € 225,- (incl. servicekosten)

Bospop wordt mede mogelijk gemaakt door Radio Veronica. De kaartverkoop start op zaterdag 16 december om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie