Warme groet met kerstkaarten Warm Wonen in Weert

Algemeen Weert Plaats een reactie 1 min. leestijd

Iemand een warme kerstgroet brengen? Dat kan met de speciaal voor de feestdagen ontworpen ansichtkaarten van Warm Wonen in Weert. Op zaterdag 16 december kun je een gratis setje met drie verschillende kerstkaarten ophalen bij de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in Weert. Tussen 11.00 en 14.00 uur delen vrijwilligers de setjes uit bij de Warm Wonen Winkel. Ook wethouder Lizbeth Steinbach helpt mee. De kaarten die over zijn, zijn vanaf dinsdag 19 december in de winkel op te halen. Op is op. 

Wethouder Lizbeth Steinbach wenst iedereen warme feestdagen: “De kaarten zijn in de eerste plaats bedoeld als warme kerstgroet voor je familie, vrienden en buren. Ik wens alle Weertenaren het hele jaar door een warm thuis en een betaalbare energierekening.”

Met advies, workshops en informerende praatjes helpt Warm Wonen in Weert inwoners om energiebesparende maatregelen te nemen in hun (huur)huis. Frans van Tuel, projectleider van Warm Wonen in Weert: “Zo’n kaart herinnert wellicht aan het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Dat scheelt niet alleen in de portemonnee, maar verhoogt ook het woongenot én is goed voor het milieu.”

Warm Wonen in Weert is een samenwerking tussen de gemeente Weert, WeertEnergie en Wonen Limburg.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie