Kerstoptredens Zanggroep Vocus

Algemeen Kunst en Cultuur Leudal Weert Reageer 1 min. leestijd

Update – De komende kerstperiode zijn de dames van Zanggroep Vocus tweemaal te beluisteren.

Allereerst op zondag 17 december vanaf 16.00 uur in de Kerstzangviering in de St. Jacobuskerk in Hunsel. In deze viering (koor)muziek, veel samenzang en het kerstevangelie. Met medewerking van zangers en zangeressen van de koren uit R.K. Federatie Tabor Heythuysen en Parochiefederatie Emmaüs, fluitiste Chris Verstappen-Welters, organist Daniel Jansen en kapelaan Francis Sahayam.

Op donderdag 21 december verzorgt Zanggroep Vocus vanaf 19.00 uur de muzikale opluistering van de Lichtjestocht bij Huize Molenveld aan de Coenraad Abelsstraat 36 in Weert. De voortuin wordt mooi in de kerstsfeer gebracht en er is van alles te zien en te beleven, zoals een kerststal en de kerstman met een aantal elfjes. Er wordt gratis warme chocomel en heerlijke glühwein verstrekt, men kan zich opwarmen bij de vuurkorven en marshmallows roosteren.

Update: De Lichtjestocht bij Huize Molenveld op donderdag 21 december is alleen bedoeld voor bewoners, mantelzorgers en alle wijkbewoners van Fatima van 75 jaar en ouder.

Het optreden in Hunsel op zondag 17 december (kerstsamenzang in de kerk van Hunsel, aanvang 16.00 uur) is wél voor iedereen toegankelijk.

Voor meer informatie over Zanggroep Vocus kun je terecht op www.zanggroepvocus.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie