Lichtjestocht bij Huize Molenveld

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Update – Op 21 december a.s. organiseert Huize Molenveld voor al haar bewoners en mantelzorgers een lichtjestocht. Ook alle wijkbewoners van Fatima van 75 jaar en ouder worden van harte uitgenodigd de sfeer te komen proeven. 

De lichtjestocht, een mooie aanloop naar de kerstdagen, vindt plaats in de voortuin van Huize Molenveld op de Coenraad Abelsstraat 36 en is voor iedereen goed begaanbaar. 

De voortuin wordt mooi in de kerstsfeer gebracht en tussen 19.00 en 21.00 uur is er van alles te zien en te beleven. Kinderen van Basisschool De Kameleon zullen de bewoners van Huize Molenveld tussen 18.30 uur en 19.00 uur al in de stemming brengen. Zanggroep Vocus zal haar kerstrepertoire ten gehore brengen en twee vertellers zullen hun (kerst)verhaal doen. Uiteraard ontbreekt een kerststal niet en zal ook de kerstman met een aantal elfjes aanwezig zijn. 

Om het niet te koud te krijgen wordt gratis warme chocomel en heerlijke glühwein verstrekt aan de aanwezigen en kan men zich onder begeleiding van leden van Scouting St. Rumoldus opwarmen bij de vuurkorven en marshmallows roosteren.

Het belooft een gezellige en sfeervolle avond te worden, aldus de organisatie.

Update woensdag 20 december – Vanwege de weersverwachting morgenavond (m.n. zeer harde wind) moet de organisatie de buitenactiviteiten van de lichtjestocht bij Huize Molenveld naar binnen verplaatsen.

Het programma is hierop enigszins aangepast. Behoudens het marshmallows barbecueën gaan de overige activiteiten door op de huiskamer op de begane grond en in de nieuwe tuinkamer in de binnentuin.

De ruimte binnen is wel enigszins beperkt, maar bewoners van 75+ van de wijk Fatima kunnen vanaf 18.30 uur (tot 20.30 uur) evenzeer bij Huize Molenveld binnenlopen om het kerstgevoel te ervaren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie