Kerstviering IKC Leuken voor kinderen en ouders

Plaats een reactie
Foto door Jan Leenders/Lilian van Wegberg

De afgelopen week stond op IKC Leuken alles in het teken van Kerstmis. De school was sfeervol versierd en er vonden verschillende activiteiten plaats binnen de school .  

Elke dag stond iets anders centraal, zoals de ‘kerstbling’-maandag en de foute ‘kersttruiendag’. De peuters van ‘Hoera’ en de kleuters van IKC Leuken hebben een bezoek gebracht aan de prachtige kerststal in de kerk op Leuken en leerlingen uit de bovenbouw hebben een kerstverhaal voorgelezen bij diezelfde peuters en kleuters. 

Kerstviering met livemuziek van kapel ‘Um te Bäöke’ 

Woensdag organiseerde de school een grote kerstviering. Ongeveer 500 leerlingen kwamen op hun allermooist naar school voor het kerstdiner. Thuis was met de ouders gezorgd voor lekkere en creatieve hapjes.  

Alle ouders waren vanaf half zeven welkom op het schoolplein, waar de oudervereniging trakteerde op glühwein, chocomel en kerstkransjes. Kapel Um te Bäöke vrolijkte dit samenzijn op met sfeervolle kerstmuziek. De avond werd afgesloten met een lied gezongen door alle juffen, meesters en heel veel kinderen.

Knusse pyjamadag

De school is vrijdag relaxed de vakantie ingegaan met een knusse ‘(kerst)pyjama-dag’. Het team van IKC Leuken wenst iedereen fijne en gezellige feestdagen en alle goeds voor 2024 toe. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie