Alle zorgverzekeraars contracteren SJG Weert voor 2024

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

De afspraken tussen SJG Weert en de zorgverzekeraars voor 2024 zijn rond. Met alle zorgverzekeraars is een contract gesloten. Dat is mooi nieuws voor de inwoners van deze regio, die daarmee ook komend jaar verzekerd zijn van zorg in hun vertrouwde en nabije ziekenhuis.

De gesloten contracten zorgen er bovendien voor dat SJG Weert naast patiëntzorg kan blijven focussen op de nieuwbouw en het tot uitvoering brengen van de voorgenomen samenwerking met het Maastricht UMC+.

Er zijn afspraken met zorgverzekeraars CZ, VGZ, Zilveren Kruis, Menzis, DSW, ASR, ONVZ, Zorg en Zekerheid, Caresq en Eno. Uitzondering is de Natura Select polis van Aevitae. Deze polis is niet gecontracteerd. Op de website van het SJG lees je per zorgverzekeraar de actuele status.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie