Koopzondag in beeld

4 reacties

Ondanks het grijze en grauwe weer van gisteren, wisten de straatartiesten in de Weerter binnenstad de dag op te fleuren. Vooral de kinderen keken vol verwondering naar de sneeuwman die door de binnenstad liep.

Tijdens de koopzondag lieten aardig wat bezoekers zich niet tegenhouden om de straten te betreden en de laatste kerstinkopen te doen. Aardig wat winkels waren open en sommigen maakten van de gelegenheid gebruik om nog snel een feestelijke outfit te scoren voor de naderende kerstviering.

De kleurrijke straatartiesten zorgden voor een levendige sfeer. Jong en oud genoten van de creativiteit en het vakmanschap van de artiesten, die met hun bijzondere vertoningen een glimlach op vele gezichten wisten te toveren. Bekijk een sfeerimpressie.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je onze nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
4 reacties