Lichtgewonden na conflict in relationele sfeer op Boshoven

112 Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd

In de nacht van zaterdag op zondag rond 3.40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een conflict in de relationele sfeer in een woning aan de Vrakkerstraat.

In een appartement waren twee mannen verwikkeld geraakt in een conflict. Beide mannen liepen hierbij verwondingen op. In eerste instantie leek de situatie dermate ernstig dat een traumahelikopter werd opgeroepen, maar gelukkig bleek de inzet van het Mobiel Medisch Team niet noodzakelijk.

Eén van de mannen werd ter plaatse in een ambulance behandeld voor zijn verwondingen, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De andere man werd in de woning onderzocht en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De aanwezige vrouw kwam er met de schrik vanaf.

De politie arriveerde met in totaal vier eenheden. Tijdens het conflict liepen de emoties hoog op, wat ook de aandacht van de buurt trok. Uiteindelijk slaagde de politie erin de gemoederen te bedaren. Na enkele luidruchtige gesprekken keerde de rust terug in de straat.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie