Da Capo Stramproy Vocaal op 16 december in Muntpassage

In de afgelopen maanden heeft koor Da Capo uit Stramproy, bestaande uit maar liefst 86 enthousiaste leden, zich met toewijding toegelegd op de voorbereiding van een gevarieerd kerstrepertoire. Dit omvat hedendaagse nummers van bekende artiesten als Ed Sheeran en Elton John, evenals een kerstlied van John Lennon en enkele licht klassieke stukken zoals “Chantons Noel” en “Jul Jul Stralande Jul”. Natuurlijk ontbreekt ook de vrolijke Christmas Samba niet aan hun programma.

De primeur van het kerstrepertoire, bestaande uit acht liedjes, vindt plaats tijdens een Kerstviering bij ‘Rust in Roy’ op 14 december. Op 16 december zijn alle muziekliefhebbers van harte welkom bij twee sfeervolle kerstconcerten in winkelcentrum de Muntpassage in Weert, die vanaf 13.30 uur beginnen. ’s Avonds om 20.00 uur treden ze op in kerstsfeer in ‘De Stegel’ te Molenbeersel, waarbij ze samenwerken met de lokale ‘Koninklijke Fanfare Sint-Isidorus’ en een blazers-kwintet uit Kessenich. De toegang is gratis.

Als kers op de taart schitteren zij op 24 december om 22.00 uur tijdens de nachtmis in de St. Willibrorduskerk te Stramproy. Da Capo Stramproy Vocaal hoopt van harte jou te mogen begroeten bij een van deze uitvoeringen en wensen je alvast een warme en muzikale kerstperiode toe.