Opnieuw ongeval op snelweg A2 bij Maarheeze

Maarheeze – Op vrijdag rond 12.15 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de snelweg A2 bij Maarheeze. Het incident deed zich voor in de rijrichting van Weert naar Eindhoven, net voor de afrit richting verzorgingsplaats Groote Bleek.

Ter plaatse heeft een kop-staartbotsing plaatsgevonden, waarbij twee personenauto’s betrokken waren. Een vrouw is medisch onderzocht in een ambulance en voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De andere betrokken bestuurder kwam met de schrik vrij.

Beide voertuigen hebben schade opgelopen, en een bergingsdienst is opgeroepen om de auto’s af te slepen.

Eerder vandaag vond er even verderop ook al een ander ongeval plaats op de A2 bij Maarheeze. Ook dit ongeval zorgde weer voor een file tot aan Weert-Noord en een kijkersfile tot aan Leende.