Pia velt monumentale boom op de Biest

Algemeen Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Ondanks dat storm Pia in de regio Weert redelijk beheerst blijft, veroorzaakte de stevige wind het fatale moment voor een monumentale boom op de Biest.

De witte paardenkastanje, die zich op de hoek met de Minderbroederslaan bevond, bezweek onder de kracht van de wind en stortte neer. De meer dan 100 jaar oude boom belandde vervolgens op de Biest. Gelukkig raakte niemand gewond.

Het verkeer ondervond tijdelijke hinder van het incident. Gelukkig schoot BLM Wegenbouw te hulp met een kraan, die werd ingezet om de weg snel weer vrij te maken. Dankzij deze behulpzame aannemer kon het verkeer na korte tijd weer normaal doorgaan.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
2 reacties