Praatje over warmtepomp oplossingen

Op donderdag 7 december houdt energiecoach Leo Janssen van Warm Wonen in Weert een praatje over hybride warmtepomp oplossingen.

Leo geeft uitleg over de werking van de warmtepomp. Welke warmtepomp /hybride oplossingen zijn er al toe te passen? Waar moeten een woning en installatie aan voldoen voor een rendabel werkend hybride/warmtepomp systeem?

Verder laat hij zien hoeveel gas er met een hybride of all electric warmtepomp te besparen is. Een interessant onderwerp, aangezien de gasprijs per 1 januari 2024 stijgt als gevolg van de toenemende energiebelasting.

Praktische informatie

Het praatje begint om 19.30 uur in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in de binnenstad van Weert. Deelname is gratis. Meld je wel tijdig aan op www.warmwoneninweert.nl. Er is plek voor maximaal 35 deelnemers.