Sjors Sportief zoekactie voor kinderen in Weert

Plaats een reactie

Sjors Sportief is helemaal in de feeststemming en heeft een supertof zoekavontuur voor kinderen in petto. Om lol te trappen, Sjors Sportief te laten stralen en kinderen een geweldige en interactieve ervaring te bezorgen.

Sjors Sportief zoekactie

Wat houdt de Sjors Sportief zoekactie voor kinderen in? Er worden Sjors Sportief-schatten verstopt op drie geheime plekken in Weert. Het is aan avontuurlijke kinderen om ze te zoeken. Op de Facebook- en Instagrampagina’s van Weert in Beweging zullen aanwijzingen en raadsels gedeeld worden om de kinderen te helpen die verborgen schatten te ontdekken.

Voor de allerbeste schatjagers zijn er prijzen die niet in geld zijn uit te drukken. De drie vinders van de schatten krijgen een beloning voor hun geweldige zoekkunsten. Deze prijzen worden aangeboden door Schoenen – Sportspeciaalzaak Colada, Zwembad de IJzeren Man en Basketbal Academie Limburg.

De Sjors Sportief zoekactie voor kinderen draait om het aanmoedigen de stad te verkennen, actief te zijn, en vooral om plezier te beleven.

Hoe kun je meedoen?

Zorg dat je op 27 december de sociale mediapagina’s van Weert in Beweging volgt om de exacte locaties van de schatten te ontdekken. Vanaf dat moment worden er hints en raadsels gedeeld om de schattenjacht te starten. Kinderen worden uitgenodigd op ontdekkingstocht te gaan, de aanwijzingen te volgen en de schatten te vinden. Ouders en begeleiders kunnen natuurlijk ook meedoen.

Laat met de hashtag #SjorsSportiefWeertHunt via de sociale mediapagina’s van Weert in Beweging weten hoe het gaat en maak kans op te gekke prijzen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie