SV Laar 10-2 kampioen

Algemeen Kampioenen Onger os Weert Reageer 1 min. leestijd

Het jeugdteam SV Laar 10-2 heeft zichzelf gekroond tot kampioen en dat met een ongekende ongeslagen streak gedurende de hele competitie. Het jeugdteam heeft zijn tegenstanders overtroffen en zich als onbetwiste heersers van het veld bewezen.

De sterke prestaties van de volgende getalenteerde spelers hebben een cruciale rol gespeeld in het behalen van dit historische kampioenschap: Benjamin, Aiden, Tren, Stijn, Florijn, Dex, Wessel, Kian en Tijn. Elk van hen heeft zijn individuele vaardigheden bijgedragen aan het succes van het team en heeft laten zien wat teamwork werkelijk betekent.

De gedreven trainers Roy, Mikel en Sven, heeft een cruciale rol gespeeld in het begeleiden en ontwikkelen van de spelers. Van harte gefeliciteerd!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie