Twee gratis oliebollen extra bij gebakkraam Douven-Schuman

Algemeen Spotlight Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

De laatste dagen van het jaar tikken weg en de gebakkraam van de familie Douven-Schuman is weer neergestreken op de parkeerplaats bij de Sligro. Voor veel Weertenaren is het inmiddels traditie om het jaar uit te gaan met een lekkernij van deze tijdelijk geplaatste oliebollenkraam.

Oudejaarsactie

Voor bezoekers van WdG is dat zelfs een extra lekkere traditie, want net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een speciale oudejaarsactie. Alleen op 31 december krijg je bij benoeming van het codewoord ‘Weertdegekste’ of ‘WdG’ in plaats van 8 maar liefst 10 oliebollen voor € 10,-. Twee gratis oliebollen extra dus!

Daarnaast zullen er op deze dag ook nog een aantal zakken met oliebollen worden verloot onder iedereen die zich meldt met het codewoord.

Openingstijden

De oliebollenkraam, waarin ook tal van andere oude- en nieuwjaarslekkernijen verkrijgbaar zijn, staat tot en met 1 januari op de parkeerplaats van de Sligro aan de Roermondseweg in Weert. Zie hieronder de openingstijden:

  • Donderdag 28 december van 08.30 tot 20.00 uur
  • Vrijdag 29 december van 08.30 tot 18.00 uur
  • Zaterdag 30 december van 08.30 tot 21.00 uur
  • Zondag 31 december van 07.00 tot 18.30 uur
  • Maandag 1 januari van 11.00 tot 17.00 uur

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie