Van Hoorn Carbide VC Weert MC1 kampioen

Algemeen Kampioenen Onger os Sport Reageer 1 min. leestijd

In een onverwachte wending van gebeurtenissen is het jeugdteam Van Hoorn Carbide VC Weert MC1 zaterdag gekroond tot kampioen in Landgraaf. De wedstrijd, die werd gespeeld tegen Sittardia MC1, eindigde met een mooie 4-0 overwinning voor de Weerter meidenploeg.

Wat deze prestatie des te opmerkelijker maakte, was het feit dat Van Hoorn Carbide VC Weert MC1 de vorige confrontatie met 3-1 had verloren. Niemand had verwacht dat ze deze keer zo’n indrukwekkende overwinning zouden behalen, vooral omdat ze tegen de verwachtingen in één set meer wonnen dan hun tegenstanders.

De enthousiaste meiden hebben bewezen dat ze in staat zijn om onder druk te presteren en zichzelf te overtreffen. De speelsters waren dolblij met de overwinning en vierden het kampioenschap met enthousiasme.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie