Van Hornepenning voor Rodinde Rutjens

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Uit handen van loco burgemeester Martijn van den Heuvel ontving Rodinde Rutjens op zaterdagavond 9 december een Van Hornepenning van de gemeente Weert. Het college van burgemeester en wethouders besloot deze penning toe te kennen als blijk van zeer grote waardering en erkentelijkheid.

Op het wereldkampioenschap ponymennen in Oirschot afgelopen zomer, won Rodinde met Nederland de landenwedstrijd en pakte ze ook individueel de titel bij het tweespannen. Dit deed zij voor de derde keer op rij. Een unieke prestatie op haar jonge leeftijd.

De afgelopen jaren heeft Rodinde vele eervolle prijzen en vermeldingen behaald. Met deze succesvolle prestaties heeft zij een bijzondere bijdrage geleverd aan de promotie van Weert nationaal en internationaal.

De Van Hornepenning werd uitgereikt tijdens de feestavond die werd gegeven ter gelegenheid van het door Rodinde en haar team behaalde wereldkampioenschap 2023.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie