Wafelverkoop Scouting St. Rumoldus

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Serveersuggestie wafel

Update – December staat bij Scouting St. Rumoldus in het teken van heerlijke wafels en avontuurlijke plannen. Een groep enthousiaste scouts en explorers bereidt zich voor op een onvergetelijke reis naar Intercamp dat gaat plaatsvinden in Polen. Om deze avontuurlijke expeditie te bekostigen, slaan ze de handen ineen en organiseren ze de “Wafelmaand” op het terras van De SooS aan de Markt in Weert.

Update: de locatie voor zaterdag 16 december is gewijzigd naar PLUS Van Lokven. Meer informatie: https://wdg.li/unm2vir.

Wafelliefhebbers kunnen hun hart ophalen op verschillende dagen en tijdstippen:

  • Zaterdag 16 december: 9.00-15.00
  • Zondag 17 december: 13.00-16.00
  • Zaterdag 23 december: 9.00-15:00
  • Zondag 24 december: 13:00-16:00
  • Zaterdag 30 december: 9:00-15:00
  • Zondag 31 december: 13:00-16:00

De scouts en explorers zullen op het terras van de SooS met veel enthousiasme heerlijke wafels bakken. Voor slechts 1 euro per stuk kunnen bezoekers genieten van deze smaakvolle lekkernij. En wie 4 wafels koopt, betaalt slechts 3,50 euro.

Dus kom langs, geniet van de warme sfeer en trakteer jezelf op een heerlijke wafel terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het avontuur van de scouts en explorers van Scouting St. Rumoldus. Met jouw steun maken ze hun dromen waar en beleven ze een onvergetelijk Pinksteren op Intercamp in Polen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie