Boerenbruiloften van V.V. De Brökwagters Bosseve

Foto via: V.V. De Brökwagters

V.V. De Brökwagters Bosseve nodigt je van harte uit om twee onvergetelijke evenementen te bezoeken: het Jeugdboôrebâl en de 32e Boôrebroeleft.

Jeugdboôrebâl

Op vrijdag 26 januari om 19.00 uur gaat het dak eraf in het Brökwagterspelieës, Boshoverweg 60A tijdens het Jeugdboôrebâl. Verwacht een avond vol verrassingen, feest en plezier. Trek je beste “landelijke outfit” aan en feest samen met het jeugdboerengezelschap. Na de spannende uitroeping worden het bruidspaar in bijzijn van de getuigen in de onecht verbonden door Jeugdprinses Janne I, gevolgd door een felicitatiemoment en een groots feest. Ken jij het jeugdbruidspaar of de getuigen? Het wordt een avond om niet te missen.

Boôrebroeleft

Op vrijdag 2 februari 2024 is het tijd voor de 32e Boôrebroeleft van V.V. De Brökwagters. Het belooft een mooi feest te worden. De commissie heeft opnieuw een aantal Vastelaovendj-veerders bij elkaar gezocht die je zullen verrassen. Ben je benieuwd wie er deel uitmaken van het boerengezelschap? Er zijn vast mensen bij die je zult kennen. Om 19.00 uur start het festijn met de verloving in Brökwagterscafé Aod Bosseve, Boshoverweg 33. De stoet vertrekt om 20.45 uur richting het Brökwagterspeliês, Boshoverweg 60A.

In het bijzijn van onze dorstlustige hoogheid Preens Luc I worden de bruid en bruidegom in de onecht verbonden. Daarna is er gelegenheid om de familie te feliciteren onder het genot van heerlijke Boôre lekkernijen. Een verrassingsact zorgt voor een knallend feest, met DJ Henk van Gog van de Deejays, dat wordt voortgezet tot in de late uurtjes.

Informatie

Zorg ervoor dat je op vrijdag 26 januari en vrijdag 2 februari aanwezig bent. Reden genoeg om de boerenkleding en toebehoren uit de mottenballen te halen en deze traditie mee te komen maken. Neem vrienden en familie mee en maak deze avond samen onvergetelijk. Het wordt een feest waar nog lang over nagepraat zal worden.