Cafetaria Moesel wint Nederlandse horecaprijzen

Tijdens het Award Festival van de Nederlandse Horeca Prijzen was het een extra feestelijke gelegenheid voor het team van Cafetaria Moesel.

Stijn Daems van Cafetaria Moesel heeft afgelopen maandag de prestigieuze titel “Winnaar Gemeente Weert – Cafetaria” met zowel de “Meeste Stemmen” als de “Hoogste Waardering” in de wacht gesleept. De feestelijke huldiging van de publieksprijzen vond plaats in een goed bezochte setting in Theater FIGI in Zeist.

Met trots kunnen ze vermelden dat Cafetaria Moesel sinds 1969 een bekend begrip is in Weert, waar Stijn en zijn team al anderhalf jaar met toewijding en inzet aan de weg timmeren. De beloning voor het harde werk is nu tastbaar in de vorm van welverdiende erkenning.

Stijn wil graag zijn oprechte dank uitspreken en sluit af met de woorden: ‘Er is niets zo prachtig als frituren op honderdtachtig’.