Bestelbus botst met fietser in bocht Graswinkellaan

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op vrijdag rond 15.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Graswinkellaan. Hier was een bestelbus in botsing gekomen met een fietser.

Het ongeval vond plaats in de bocht tussen de hoofdtoegangsweg van de wijk Graswinkel en de Kievitlaan. De bestuurder van de bestelbus koos ervoor de binnenbocht te nemen om ruimte te geven aan een andere auto. Echter, tijdens deze manoeuvre overzag hij een naderende fietser. Zowel getuigen als de bestuurder bevestigden dat de bestelbus langzaam reed. Desondanks kwam de fietser ongelukkig ten val en liep hij verwondingen op. Omstanders en de bestuurder van de bestelbus stopten en verleenden eerste hulp.

Een ambulance arriveerde snel ter plaatse en bracht de gewonde fietser naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelbus was flink geschrokken maar bleef ongedeerd. De bestelbus liep schade op. Door de botsing was de zijspiegel afgebroken. De politie heeft alle relevante gegevens en getuigenverklaringen genoteerd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie